Hamarosan érkezik az új MacBook Pro! Mire lesz képes?

Az almás gyártó tavaly év végén adta ki az első olyan gépeit, amelyekben már a saját M1-es chipjeik kaptak helyet. Az újdonságot a MacBook Pro és az Air is megkapta, a siker pedig azóta is töretlen. A legújabb pletykák szerint azonban az idei megjelenés még több izgalommal szolgálhat a számunkra. De vajon mire lesz képes a 2021-es Macbook Pro? Most eláruljuk!
Hamarosan érkezik az új MacBook Pro! Mire lesz képes?

Az idei Pro megjelenése

Persze minden csak felvetés, hiszen a hivatalos bemutatóig még várni kell, ám úgy tűnik, hogy külalakon nem igazán kívánnak változtatni. Valószínűleg a jövőre forgalomba kerülő színes Airek esetében már láthatóak lesznek az újabb jegyek, egyelőre azonban marad a forma és a stílus.

Milyen lesz a processzor?

Valószínűleg az Inteles gépeknek leáldozott, legalábbis ami az Apple termékeit illeti. Szinte biztos, hogy az új Pro már az új M-es chipet kapja, a kérdés már csak az, hogy az M1-et, vagy pedig már egy továbbfejlesztett változatot. Egyelőre úgy tűnik, hogy van arra esély, hogy a tavalyitól egy kicsit eltérő legyen a processzor, de biztosat még nem tudunk.

A legnagyobb változás

Ugye a tavalyi Pro-k ugyanúgy 13,3 colosak voltak, mint az Airek, csak néhány eltérés volt a két gép között. Az ideig kollekció azonban várhatóan mini-LED kijelzősek lesznek. A fényerő mellett azonban vékonyabb és jóval könnyebb kijelzőt is kaphatunk, de ez még a jövő zenéje. Az azonban biztos, hogy ez már egy 16 colos bitangerős gépezet lesz, aminek az ára már nem lesz annyira kedvező az átlag felhasználók számára. Azonban érdemes megjegyezni azt is, hogy ezek a laptopok nem is nekik lettek tervezve, ezek annál sokkal többre képesek, kár lenne őket elpazarolni internetes szörfözésre.

Mi a helyzet a csatlakozókkal?

A 2020-as modellek esetében sokan panaszkodtak, hogy csak két csatlakozó volt bennük. A mostanival kapcsolatban egyelőre az a hír járja, hogy az Apple visszavesz és más portokat rak majd a MacBook oldalára. Bízunk benne, hogy kettőnél azért több kerül bele.

Összegezve

Hamarosan érkezik tehát az Apple nagy dobása, az új M-es chippel ellátott, 16 colos gépezet. A laptopon megmarad a Touch bar, illetve várhatóan már újabb portokat is tesznek az oldalába. A megjelenésben nem sok változás lesz, marad a hagyományos és letisztult almás stílus. Fontos azonban, hogy Apple MacBook töltőre itt is szükség lesz, hiszen nem árt mindenből egy vésztartalék.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan készülnek az ízesített ginek?

Hogyan készülnek az ízesített ginek?

Az alábbi cikkben többek között azzal foglalkozunk, hogy hogyan készülnek az ízesített ginek, milyen íz világokkal és főbb típusokkal találkozhatunk italok terén.

A telefon tok 6 előnye

A telefon tok 6 előnye

Sok mobiltelefon tulajdonos szeretné, hogy mindig úgy tündököljön a telefonja, akárcsak új korában.