A Milwaukee vállalat története

A Milwaukee egy olyan ismert gyártó, melynek kínálatában számos minőségi termék megtalálható, többek között szerszámok, szerszámgépek és munkavédelmi eszközök is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk mindent, amit a Milwaukee vállalat történetéről tudni érdemes.
A Milwaukee vállalat története

Milwaukee cég története

A Milwaukee céget még 1924-ben alapította A.F. Siebert. A cég első innovatív megoldása egy lyukfúró gyártásának megkezdése volt, mely az elsők között volt a könnyű súlyú, hordozható, egykezes fúrók között.

A Milwaukee nevéhez ezen felül is számos innovatív megoldás kapcsolódik, mint például egy helytakarékos szög fúrógép, melyet 1949 dobtak piacra. Emellett 1951-ben piacra dobták az első önálló, hordozható elektromos fémfűrész, majd 1970-ben a Hole-Hawg nagynyomatékú fúrót is.

Ezek az egyedi, úttörő megoldások tehát jól jelzik a Milwaukee innovációra való hajlamát, amit sok cég megirigyelhetne. Nem véletlen, hogy a gyártó termékei igen nagy népszerűségnek örvendenek szerte a világban.

Milwaukee gépek jellemzői

A hivatalos nevén Milwaukee Electric Tool Corporation a hordozható, de mégis nagy teljesítményű, úgynevezett „heavy-duty” elektromos szerszámgépek és tartozékaik egyik legismertebb, vezető gyártója és forgalmazója. Nem véletlen, hogy az ipari professzionális felhasználók számára szerte a világban a gyártó termékei jelentik az ideális megoldást és a Milwaukee szerszámgépek webáruházakban is igen népszerűek.

Tulajdonképpen ennek is köszönhetően az amerikai gyártó neve ma már egyet jelent a:

· legmagasabb minőséggel,

· tartóssággal

· megbízhatósággal,

· professzionalizmussal.

A Milwaukee jól ismert piros termékeit messziről is megismerhetjük, így nem csak teljesítmény, de megjelenés terén is kimagasló gépeket kaphatunk pénzünkért. Amennyiben ilyen terméket választunk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az eszköz:

· hosszú élettartamú,

· nagy teljesítményű,

· minden kapcsolódó szabványnak megfelelő,

· felhasználói igényekre szabott,

· minőségi anyagokból készült.

Milwaukee szerszámok

A Milwaukee kéziszerszámok között lényegében megtalálhatunk mindent, amire csak szükségünk lehet. Legyen szó egy egyszerű fogóról, racsniról, vagy vágóeszközről, a minőség garantált az amerikai gyártó termékeinek esetében. Többek között találhatunk:

· kéziszerszámokat,

· mérőeszközöket,

· szerszámtartókat,

· tároló rendszereket.

Milwaukee szerszámgépek

A Milwaukee szerszámgépeket a világ minden pontján ismerik ma már és előszeretettel használják is őket. A minőségi termékek között gyakorlatilag minden feladatra megtalálhatjuk a professzionális megoldást, de akár otthoni használatra is alkalmasak lehetnek, így bátran válogathatunk a:

· akkumulátoros gépek,

· vezetékes gépek,

· kompresszorok között.

Milwaukee munkaruházatok

Az ameriaki gyártó ne mcsak szerszámok és szerszámgépek terén tette már le névjegyét, hanem a munkavédelem területén is. Természetesen ez esetben is minőségi termékekről beszélhetünk, melyek minden szükséges szabványnak megfelelnek.

Összegezve

A Milwaukee tehát egy közismert, minőségi termékeket gyártó amerikai cég, melynek fő profilja a professzionális munkagépek készítése, melyben egyszerre ölt testet a teljesítmény, a tartósság és a megjelenés is..

Kapcsolódó cikkek

A legkedveltebb fürdőszobabútor típusok

A legkedveltebb fürdőszobabútor típusok

A stílusos fürdőszobabútor választása rendkívül fontos, ha harmonikus és praktikus otthonra vágyunk. Lássuk, hogy melyek a legkedveltebbek!

5 lakberendezési ötlet a britektől

5 lakberendezési ötlet a britektől

Haladó angolos vagy, de nem tudsz sokat a kultúráról? Lássunk 5 lakberendezési tippet a britektől, kedvcsinálónak nyelvtanuláshoz s házátalakításához.