6 különleges ékszerdoboz ajándékba

Reggelente a tükör előtt készülődve jól esik kedvünkre válogatni a szebbnél szebb kiegészítők között. Igazán akkor nagy az élmény, ha a nyakékeket, gyűrűket, fülbevalókat, karkötőket és bokaláncokat egy csinos kis tartóból választhatjuk ki. Ajándékba is tökéletes egy komplex ékszerdoboz hölgy ismerősünk vagy rokonunk számára. Az alábbiakban 6 különleges darabot mutatunk be, melyek káprázatos meglepetések lehetnek.
6 különleges ékszerdoboz ajándékba

1. Exkluzív ékszerdoboz

Az ilyen termék különlegessége, hogy rengeteg kis rekeszt és fiókot rejt. Külön helyet biztosít a fülbevalók, a nyakláncok, a gyűrűk, a karkötők és a bokaláncok számára. Sminktükrökkel rendelkezik. Általában puha bőr vagy műbőr borítással ellátott, ez teszi kimondottan elegánssá.

További különlegessége, hogy kivehető utazó dobozkát tartalmaz mini tükörrel. Ebben a kiválasztott kiegészítőket magunkkal vihetjük.

Ez a meglepetés alig várja, hogy az ékszer webáruházból ragyogó ékszerek kerüljenek bele.

2. Zenélő ajándék

Többféle zenélő dobozka közül választhatunk. Akadnak kimondottan élénk színű, díszes darabok, például madárkás mintával. Kapható rózsaszín balerinás verzió, a romantika kedvelőinek. Természetesen elegáns, bársonyborítású zenélő terméket is találunk.

3. Örökvirágokkal

Különleges hangulatot áraszt egy fekete tartó, melynek kihúzható részét örökvirágok díszítik. Ezek a színes szirmok örökké olyan csodásan festenek, mint maguk az élszerek.

4. Antik viktoriánus stílusban

Szeretnél történelmi utazást ajándékozni a meglepetéssel együtt? Ezt megteheted egy viktoriánus stílusú antik darabbal. Fala jellemzően üvegből készült, így átlátszó. Az összeillesztések és szegélyek mentén pedig rozé arany árnyalatú fém díszíti, aprólékosan kidolgozva. Akár gravírozva is kérhetjük, így még egyedibb lesz az ajándék.

5. Minden napra egy ékszer

Többek között a Swarovski cég forgalmaz olyan terméket, melynek elnevezése „7 nap, 7 ékszer”. Így beoszthatjuk a kiegészítőket, s minden nap másikat viselhetünk. A rendszert kedvelő hölgyek biztosan örülnek egy ilyennek, még akkor is, ha összes ékszerünk nem fér ebbe bele.

6. Saját készítésű ékszerdoboz

A különleges meglepetés gyakran saját kezűleg készül. Ha fontos számunkra a személyesség, könnyen festhetünk vagy díszíthetünk magunk is egy ékszertartót. Felhasználhatjuk szerettünk kedvenc motívumait, vagy akár szívhez szóló idézet is kerülhet rá. a következő ötleteket érdemes például fa vagy karton alapon kipróbálni:

· gyöngy dekoráció

· szalvétatechnika

· kalocsai minta akrilfestékkel

· antikolás

Bármelyiket választjuk, tervezzük meg a folyamatot előre! Így biztosan elégedettek leszünk az eredménnyel.

Összefoglalva: Ajándékba nemcsak ékszert, de ékszerdobozt is adhatunk. Lényeges, hogy különleges és praktikus darabot válasszunk. Ha van rá mód, csempésszünk bele egy kis személyességet. A fenti 6 ötlet segít dönteni.

Kapcsolódó cikkek

A legkedveltebb fürdőszobabútor típusok

A legkedveltebb fürdőszobabútor típusok

A stílusos fürdőszobabútor választása rendkívül fontos, ha harmonikus és praktikus otthonra vágyunk. Lássuk, hogy melyek a legkedveltebbek!

Alapvető kéziszerszámok vízvezeték-szerelők számára

Alapvető kéziszerszámok vízvezeték-szerelők számára

A vízvezeték-kígyó a vízvezeték-szerelők készletének alapvető eszköze.

Hogyan lesz mutatós a balkonláda ősszel is?

Hogyan lesz mutatós a balkonláda ősszel is?

Ősszel sem lehetetlen mutatós balkonládát összehozni. Ehhez csak hidegtűrő növényekre van szükség, mint az árvácska, vagy éppen a krizantém.