Outfitek fehér farmerrel

Sokan ódzkodnak a fehér farmer viselésétől, leginkább mert nem tudják, mivel kellene párosítani, vagy mert nem találják a számukra legkényelmesebb darabot. Ebben segítünk most.
Outfitek fehér farmerrel

A fehér farmer rajongótábora évtizedek óta népes, nagy kedvence volt például Jackie Kennedynek és Ali MacGraw színésznőnek is. Tonne Goodman stylist, az amerikai Vogue fenntartható divattal foglalkozó szakértője szerint sokan mégsem mernek fehér farmert viselni, rosszabb esetben el sem jutnak a vásárlásig, mivel nem találják meg a számukra legkényelmesebb fazont.

Így lehet stílusos a fehér farmer

Emily Elizabeth May youtuber mindenekelőtt azt tanácsolja, hogy legfőképp a színkombinációkra figyelj, ne a ruhafazonokra, így megalkothatod a saját stílusodat. A slow fashion rajongó Emily elsőként egy klasszikus, fekete-fehér kombinációt visel, ami elegáns viselet hétköznapokra. Nem kell hozzá más, csak egy mélyen kivágott fekete felső, egy színben passzoló válltáska és cipő, valamint arany nyaklánc és fülbevaló. (Utóbbi kettő opcionális.)

A második outfit szintén a sötét-világos árnyalatok kombinációjára épül, ám ezúttal egy olíva árnyalatú ballonkabátra, egy világos, magas nyakú pulóverre, fekete táskára és cipőre esett a választása. (Plusz a nyaklánc.) A harmadik stílustippben továbbra is a világos felsőké a főszerep, ám a ballonkabátot ezúttal fekete blézerre cserélte a youtuber. A fekete táska és cipő változatlan. A negyedik outfit az utcai, sportosabb viselet jegyében született: a fehér farmer ugyanis szuperül mutat fehér cipővel és krémszínű felsővel is, ha egy kék farmerdzsekivel párosítjuk. További stílustippekért olvasd el a Coloré tematikus cikkét!

Kapcsolódó cikkek

Outfitek fehér farmerrel

Outfitek fehér farmerrel

Idén ez a sikkes nadrágfazon a nők kedvence.

Milyen cipőt viseljünk farmerrel? - A farmerhez szinte mindenféle lábbeli illik.

Milyen cipőt viseljünk farmerrel?

A farmer, az örök klasszikus ruhadarab szinte minden cipővel és szandállal illik. Azonban a fazonra ügyeljünk. Ebben is nyújt a cikk segítséget.

Őszre tervezzük meg - Inspirációk az őszi ruhakollekció kialakításához – milyen ruhákra van szükségünk.

Inspirációk a ruhakollekció kialakításához

Hamarosan betoppan az ősz. Jó, ha felkészültek vagyunk, és alaposan rendet rakunk a ruhásszekrényünkben és felmérjük, hogy milyen ruhákat kell még beszereznünk a hideg napok érkezése előtt.