Inspirációk a ruhakollekció kialakításához

Az ősz lassan és észrevétlenül megérkezik, és magával hozza a szeles, esős, hideg napokat. Nem csak a lelkünket, a ruhatárunkat is fel kell készíteni, hiszen akár már nyár végén beszerezhetjük az őszi kollekciónkat, hogy akár a munkahelyünkön, akár egy randin, vagy egy baráti buliban a legjobb formánkat hozzuk, a legjobban nézzünk ki. A cikkben nem csak a ruhákról lesz, hanem arról is, hogy milyen lépéseket tegyünk az ősz közeledtével.
Őszre tervezzük meg - Inspirációk az őszi ruhakollekció kialakításához – milyen ruhákra van szükségünk.

Szortírozzunk, tegyünk rendet

Minden évszak kezdetekor takarítsuk ki alaposan a ruhásszekrényt. Ne csak a polcokat törölgessük át, ne csak levendulazsákot – vagy más szekrényillatosítót – helyezzünk el a szekrényben, hanem tegyünk is rendet, és ha fájó szívvel is, de váljunk meg azoktól a ruhadaraboktól, amelyeket már nem hordunk. Miért foglalja a helyet olyan ruhadarab, amit soha nem viselünk? Mossuk és vasaljuk ki és adjuk oda olyan személynek, akit szeretünk, aki közel áll hozzánk, és aki szívesen hordaná még az adott ruhadarabot.

Az őszi ruhák és kiegészítők vásárlásának megtervezése

Az őszi ruhásszekrény takarítása azért is nagyon hasznos, mert így látjuk, hogy milyen ruhadarabok és kiegészítők szorulnak cserére. Látni fogjuk, ha nincs elegendő zoknink, harisnyánk, vagy éppen pulóverünk. A szekrénytakarítással és a ruhák szortírozásával kiderül, hogy mely ruhadarabok szorulnak cserére és milyen kiegészítők vásárlása elengedhetetlen, azaz nem tűr halasztást. Az őszi ruhavásárláskor így valóban csak azt vesszük meg, ami valóban nagyon fontos, így biztos, hogy nem költünk majd a kelleténél többet.

Őszi leárazások online is

Ne csak a kedvenc ruha boltjaidba térj be, ne csak élőben vásárolj, hanem kutasd fel a legjobb online webáruházakat és készíts egy költségvetési tervet. Jegyezd le, hogy mennyit tervezel költeni az adott szezonban, mire van szükséged és ezeket a holmikat, hol tudod a legjobb áron beszerezni. Ha valahol már rendszeres vásárló vagy, ne feledkezz meg a kuponjaidról és az őszi akciókat is várd meg.

Az ősz színei merész kiegészítőkkel párosítva

Ha több ruhadarabot is tervezel vásárolni, akkor mindenképpen tartsd szem előtt az ősz színeit. Mely színek az ősz színei? Ilyen a narancssárga, a gesztenyebarna, a khaki, a bíborvörös, a pasztellszínek, a smaragdzöld, a zafírkék, a barna és a sárga árnyalatai. Ha ilyen színekben vásárolsz ruhát, remekül párosíthatod azokat egymással. A merészebb színű kiegészítőkről se feledkezz meg, hiszen ezek a színek kicsit feldobják a komorabb őszi hangulatot.

A minőséget tartsuk szem előtt

A nők szeretnek sok ruhát felhalmozni. Azonban a minőség a legfontosabb. Inkább legyen kevesebb ruhánk, de azok jól kombinálhatók legyenek egymással. A kiegészítőkre is ügyeljünk, hiszen egy-egy kiegészítővel teljesen új szetteket alkothatunk, hozhatunk létre.

Kapcsolódó cikkek

Sztáresküvők – ezekre emlékszünk vissza

Sztáresküvők – ezekre emlékszünk vissza

Nagy sztárlagzikra vagy kíváncsi, mint amilyen Paris Hiltoné volt?

Őszre tervezzük meg - Inspirációk az őszi ruhakollekció kialakításához – milyen ruhákra van szükségünk.

Inspirációk a ruhakollekció kialakításához

Hamarosan betoppan az ősz. Jó, ha felkészültek vagyunk, és alaposan rendet rakunk a ruhásszekrényünkben és felmérjük, hogy milyen ruhákat kell még beszereznünk a hideg napok érkezése előtt.

Ékszer trendek

Ékszer trendek

Eljött a a merész, kijelentő ékszerek ideje.