Milyen cipőt viseljünk farmerrel?

A farmert ma már sok eseményre felvehetjük, de azért leggyakrabban utcai, szabadidős vagy otthoni viselet miatt vásárolunk ilyen anyagból nadrágot, inget vagy kabátot. A farmer egy örök darab, amely már évtized óta a ruhatárunk szerves része. Sokféle fazonú nadrág került a piacra az évek során és sokféle cipővel lehet a farmerből készült nadrágot viselni. A cikkben bemutatunk néhány cipőtípust, amellyel biztos, hogy jól mutat a farmer és nem kell kínosan érezned magad, ha ebben jelensz meg a munkahelyeden, vagy egy-egy eseményen.
Milyen cipőt viseljünk farmerrel? - A farmerhez szinte mindenféle lábbeli illik.

A klasszikus viselet, a sportcipő és farmer

Elmondhatjuk, hogy farmert elsősorban sportcipővel viselünk. A legtöbb ember még mindig egy sportos, laza, könnyed öltözetként gondol a farmerre és ilyen, azaz sportos lábbelit vesz fel, amikor farmerbe bújik. A szín voltaképpen mindegy, de azért a kék farmerhez a világos, bézs és fehér színű tornacipő, sportcipő illik elsősorban.

Balerina és magas sarkú cipővel is passzol

Az utóbbi években nagy divat lányok és nők körében az úgynevezett balerina cipő. Sokféle anyagból és színben készítik, kényelmes és nagyon könnyű belebújni és lehúzni a lábunkról. Ez a típusú cipő is illik a farmerrel, legyen szó nadrágról, vagy szoknyáról, de inkább a szűkebb fazonú nadrágok illenek hozzá. Ha bővebb szárú nadrágot viselünk, akkor zártabb, magasabb sarkú cipőt válasszunk.

Csizmával is tökéletes

Télen és ősszel, azaz a hidegebb napokon melegebb cipőre váltunk, de a farmert nem szívesen cseréljük le, hiszen nagyon meleg viselet a téli hónapokban. A farmer, téli cipővel és csizmával is illik, csak a színek harmóniájára szükséges ügyelnünk.

Férfiak és nők is kedvelik: papucscipő

A papucscipő már régóta nagyon divatos, csak az évek során mindig idomul ez a lábbeli az adott év divatjához. A leginkább a velúr és a bőr anyagból készültek népszerűek a férfiak és a nők körében. Ehhez a lábbelihez vétek zoknit húzni és csak úgy, mint a balerina cipő esetében, a testre simuló nadrággal harmonizál igazán.

Hűvösebb estéken szandállal is

Nyáron gyakran van esténként hűvös. Ilyenkor ölthetünk farmert egy kellemes városi sétához, de hogy megmaradjon a nyári érzés, vehetünk hozzá szandált. Akármilyen szandál illik a farmer nadrághoz, legyen szó vastag talpú, vagy lapos talpú lábbeliről.

Kapcsolódó cikkek

Ékszer trendek

Ékszer trendek

Eljött a a merész, kijelentő ékszerek ideje.

Az aranyékszer árainak alakulása

Az aranyékszer árainak alakulása

Mitől függ az ékszerek ára? Hogy alakul az arany árfolyama 2021-ben? Kattints, és megtudhatod, mikor érdemes megvenni a fehérarany eljegyzési gyűrűket.

Sztáresküvők – ezekre emlékszünk vissza

Sztáresküvők – ezekre emlékszünk vissza

Nagy sztárlagzikra vagy kíváncsi, mint amilyen Paris Hiltoné volt?