Alacsony kiadásokat és komfortos meleget biztosít az intelligens fűtőfólia

Eljött az elektromos fűtés ideje.
Alacsony kiadásokat és komfortos meleget biztosít az intelligens fűtőfólia

A fűtőfólia ma már három generációt is magának tudhat; a legutolsó változat a korábbiak hibáiból tanulva már egy modern és korszerű fűtési rendszerként funkcionál, mindemellett intelligens, önszabályozós tulajdonságokkal rendelkezik. Míg a régebbi típusok esetében előfordult a túlhevülés, kisülés, akadtak hidegen maradt felületek az előbbiek következtében, azaz összességében nem voltak kellően hatékonyak és biztonságosak, addig a harmadik generációs fűtőfilm ezeket a hibákat már mind kiküszöbölte. A vékony fűtőfólia önszabályozós tulajdonsága révén már nem kell attól tartanunk, hogy a padlónkban kár keletkezik, a fűtésünkben kisülések jönnének létre, a gyors fejlődés lehetővé tette, hogy egy teljesen biztonságos, egyenletes hőmérsékletet biztosító rendszerré váljon.

Sokoldalúan használható, akár mennyezetfűtésként, akár falfűtésként, de természetesen padlófűtésként is. Ez az infrafűtés biológiailag optimális az emberi szervezet számára, egészséges, mivel garantálja a jobb levegőminőséget azzal, hogy nem szárítja azt. Eközben a penészedést megszünteti annak köszönhetően, hogy a nedves falakat viszont kiszárítja. Úgy a legkönnyebb elképzelnünk a működését, hogy a nap sugaraira gondolunk, amik átjárják az utcákon az aszfaltot. Természetesen nem pont így, de fényhatások nélkül hasonlóan működik az infra vörös sugarakkal melegítő antibakteriális fűtőfilm is, ami nem kavarja fel a levegőt, hanem padlófűtésként szállópor nélkül üzemel. Légúti betegségekben szenvedők így nyugodtan használhatják, a fűtés pozitív hatásait ők is tapasztalják majd. Mivel nem a levegőt melegíti ez a vékonyka fólia, hanem egyenesen a testeket, tárgyakat, így sokkal nagyobb hatékonysággal tudja végezni a dolgát. Emellett hála a modern technológiának, a megfelelő termosztátokkal használva egyszerű és pontos vezérlés válik lehetővé. Könnyen és egyszerűen tudjuk az életritmusunk, igényeink szerint alakítani az otthonunk melegét, mindezt akár minimális kiadások mellett, ha a megújuló energiára szavazva napelemmel működtetjük az elektromos fűtési rendszerünket. A gyors felfűtési idővel rendelkező fűtés nem csak egy szezonban funkcionál kifogástalanul, hosszú évtizedekig biztosítja a komfortos hőmérsékletet, karbantartási költségek nélkül.

Kapcsolódó cikkek

Medencék és masszázsmedencék:  ezen a nyáron is kevesebbet utazhatunk

Medencék és masszázsmedencék: ezen a nyáron is kevesebbet utazhatunk

A nyári szünidőt tengerparti üdülés nélkül sokan már szinte el sem tudják képzelni.

A 6 leggyakoribb kérdés és válasz a napelemmel kapcsolatban

A 6 leggyakoribb kérdés és válasz a napelemmel kapcsolatban

Az alábbi cikkben összegyűjtöttük a 6 leggyakoribb kérdést és választ a napelemmel kapcsolatban, hogy mindenki konkrétabb képet kaphassunk ebben a témában.

A Milwaukee vállalat története

A Milwaukee vállalat története

A Milwaukee vállalat történetével, hátterével és az általuk kínált termékkínálattal foglalkozunk részletesebben, hogy megismerhessük a gyártót.