A UPC televíziós kínálata mától sportcsatornával, február 17-étől pedig a Moziverzum prémium filmcsatornával és a klasszikus sorozatokat sugárzó Jocky TV-vel bővül. – írja az Énpénzem.hu

Forrás: IGN Hungary

Arról is tájékoztattak, mely programhelyeken érhetők el az új lehetőségek.

Február 2-től már a UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának előfizetői is élvezhetik a legrangosabb nemzetközi sport-, és labdarúgó eseményeket élőben közvetítő sportcsatorna, a Spíler 2 TV műsorait, HD minőségben is – tette közzé a társaság. A Spíler 2 TV műsorán szerepelnek az UEFA Bajnokok Ligájának mérkőzései, de a spanyol labdarúgó-bajnokság első osztályának, ismertebb nevén a LaLigának a meccsei is. A foci mellett más sportok (például a MotoGP futamai) is megtalálhatók a kínálatban.

Február 17-től a  TV2 csoporttal kötött megállapodásnak köszönhetően két további csatornával is bővül a UPC televíziós választéka. A Moziverzum filmcsatorna külföldi és magyar sikerfilmeket, klasszikusokat, díjnyertes alkotásokat és országos premiereket kínál a nap 24 órájában. A szintén egész nap sugárzó Jocky TV sorozatcsatornán pedig a kábelszolgáltató szerint rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier látható majd.

A Spíler 2 TV a UPC TV Prémium csomagjában a 74-es, HD verzióban pedig a 75-ös programhelyen található (a Prime a 76., a LifeTV a 79., a TLC pedig a 80. csatornahelyre költözik), és az indulástól számított egy héten át a UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának minden előfizetője számára elérhető. A Moziverzumot az 55-ös, a Jocky TV-t pedig a 57-es programhelyen találhatják meg a UPC előfizetők február 17-től.

InstaCash Banner 336x280