Most olvasom, hogy O. Gáspár találkozott Jézussal, így elismerten ő a Teremtő gyermeke (Vallásos felfogás szerint valamennyien így vagyunk ezzel. Mindnyájan a teremtő gyermekei vagyunk. Bár Darvin kicsit kukacoskodott a témában, ma már senki nem törődik vele, az Alaptörvény ezt pontosan helyre teszi.)

Jézus Orbán Gáspárt várja, aki most is késik egy pár percet.

Mióta a fiú és Jézus (Jézus is fiú egyébként, de csupa nagybetűvel) találkoztak, és komolyabb konzultációt folytattak, kiderültek dolgok.

A dolgok lényege, hogy az eddig kevésbé kedvelt Apuka, akit az ország a tenyerén hordoz, de gyermeke kissé távoltatással élt vele szemben, mégis megérdemli a szeretetet.

Gáspár olyan fontos belső információkat kapott, vagy kaphatott, ami alapján komoly dilemma alakult ki benne Isten tényleges személyiségét illetően. Mivel tudjuk, hogy a szentháromság több isten kombóját jelenti, a megtért fiú könnyen belegyúrhatja ebbe apját is, akit egyébként is mindenki a szentek közé sorol. Annyi misét mondtak már az életéért, hogy csoda, hogy még él.

Gáspár elismeri, hogy fiatalabb korában nem igazán akarta kivárni szüzességével a keresztényi házasságot, és kavart fűvel, fával, versengett társaival a skalpokon, most bánja a dolgot piszkosul.

A mérhetetlen mennyiségű maszturbációjával ezúttal nem számolt el, ehhez talán kell még egy újabb auiencia Krisztusssal. Bár Jézus csak krisztusi kort ért meg, nyilván addig már többször is próbára tette a Bibliában “Onán vétkének” keresztelt olcsó időtöltést, tehát nyilván megint megbocsát ennek az igazi, és igazán megtért hívőnek.

Az Orbánoké a jövő, ezt Szerkesztőségünk is tisztelettel elismeri.

Hírpatak erdeti írás

Tolmácsy

InstaCash Banner 336x280