A Haladás, a Felcsút és a Diósgyőr játékosainak mezén is ott feszülhet majd a Mészáros Lőrinc madara. -írja az Index.hu

Hetek óta erősen gyanús volt, hogy az NB I. idei rajtjával egy időben Mészáros Lőrinc sportmárkája is szárnyra kel majd.

Az egész világbajnokság alatt ott díszelgett ugyanis a Mészáros tulajdonában lévő Mediaworks portfóliójába tartozó Nemzeti Sport címlapjának tetején egy öles hirdetés, felszólítva az olvasókat egy közelebbről meg nem nevezett pálya uralására.

A hirdetésre kattintva egy olyan oldalra kerül a látogató, amin visszaszámlálás zajlik, és mivel az óra pont a bajnoki rajt időpontjában kerül majd nullára, illetve az indusztriális dizájn is egy futballpályát rejt a háttérben, így az összefüggésre nem volt nehéz rájönni.

Hogy mindennek Mészáros sportmárkájához van köze, az a domain ellenőrzésénél lett világos, mivel azt a 2RULE védjegyet is jegyző Magyar Sportmárka Zrt. jegyezte be.

A cég 70%-os tulajdonosa Mészárosék Talentis Group nevű vállalkozása, a maradék 30% pedig a cég ügyvezetőjéé, aki Szélesi Zoltán volt szövetségi edző volt felesége.  A legutóbbi, 2017-es mérleg szerint ő az egyedüli alkalmazottja a vállalkozásnak.

A dologban annyi furcsaság van még, hogy a kizárólagos üzenetként megfogalmazott “Urald a pályát!” jelmondat sokszor előfordul az Adidas “Rule the game” fősorának fordításaként, így a Football Factor nevű bolt oldalán is gyakran feltűnik: a cégnek korábban Szélesi Ágnes volt a vezetője.

Persze az eredetiség nem a legfontosabb szempont a nigériai gyökerekkel bíró névnél.

Információink – illetve józan paraszti eszünk – alapján is nyilvánvaló, hogy a Felcsút és a szintén Mészáros-közeli Haladás döntéshozóinak sokkal jobban fognak tetszeni a turulos cuccok, mint az unalmas Adidas, ezért mihamarabb válthatnak.

A Csakfoci.hu információi szerint egy harmadik csapat is csatlakozik hozzájuk: ez pedig a Diósgyőr. A lap úgy tudja, hogy a diósgyőriek és a felcsútiak esetében még várnunk kell a kollekció színrelépésére, viszont a Haladás játékosai már az idény első bajnokiján madaras mezben diktálhatják a divatot. Hozzánk eljutott olyan információ is, hogy már az első fordulóban is ott lesz a madárka a felcsútiak mezén.

A Fradiról még egyelőre nincs szó, de szerencsére a Haladás színe is zöld-fehér, így az FTC szurkolói is láthatják, előbb-utóbb miben focizhatnak majd az ő kedvenceik is.

Az Ulysse Diallo által közétett videón már látható, hogy a felcsútiak a csapatfotózáson a 2Rule mezeit viselik. Forrás: csakfoci.hu

InstaCash Banner 336x280