Ön látta mostanában Balogh József háztartási kisgépcsalót?444.hu

Balogh József Fotó: Police.hu

A Budaörsi Rendőrkapitányság csalás vétség gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. Egy férfi magát háztartási kisgépszerelőnek kiadva tavaly szeptember 3-án Budaörsön tévedésbe ejtett egy embert azzal, hogy

az általa bemutatott szórólapon szereplő mosógépet kedvezőbb áron tudja értékesíteni számára, de végül lelépett az átadott pénzzel.

A budaörsi rendőrök most azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, az 59 éves pilisi Balogh Józsefet, akiről fényképek állnak rendelkezésre. De még milyen képek!

Balogh József Fotó: Police.hu

A nyomozás adatai szerint a férfi több hasonló jellegű, más településeken elkövetett bűncselekményekkel is összefüggésbe hozható.

Balogh József Fotó: Police.hu

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (2040 Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy hívja a 06 23 505-400-as telefonszámot, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

InstaCash Banner 336x280