Egészen erősre sikerült a sportszermárkák új magyar csillagának, a sportközbeszerzések reménybeli várományosának bemutatása. – írja a 444.hu

Forrás: Facebook.com / Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia

Arról már írtunk, hogy a köztévé a Facebookon élőben közvetítette a focimezek piacára is betörő Mészáros Lőrinc új termékének felcsúti divatmebutatóját.

Itt még csak a bátor operatőri és hangtechnikusi munkát jegyezhettük meg.

Aztán a Puskás Akadémia maga is kirakta a videót, ennek van hangja, sőt, ez a legerősebb része. Nem egészen olyan, mint egy óvodai ünnepi előadás, mert ott nem szokták azonnal megdicsérni a fellépőket, hogy milyen ügyesen megtanulták a szövegüket.

Ha valamiért nem vagy képes végignézni, a végét mindenképpen érdemes, ott robban a jól eltalált humorbomba.

És amikor azt hitted, ennél semmi sem lehet jobb, és azonnal mennél venni egy Mészáros-mezt, az új világpiaci trendeknek szintén behódoló Szombathely is bemutatta az új mezét. Ha az előző egy amatőr, a szövegével lelkiismeretesen hadakozó színjátszókör próbálkozása volt, ez a kőkemény trash reality.

Egy pillanatra úgy tűnik, hogy kicsit hamarabb indult a felvétel, mint kellene, de ettől lesz igazán jó az egész.

Balhé, te ügyes vagy a labdával, csinálj valamit

– mondják a csapattársai az Ügyesnek.

És még:

Egy banánt, Szabi!

Fehér sportszárral jobban nézne ki, talán lesz az is.

Merthogy az még ezek szerint nincs.

Aztán nekiszegezik a kérdést Priskin Tamás válogatott játékosnak:

Légzés áteresztőképesség, nedvszívósság? 

Megmondom őszintén, még nem gondoltam erre.

Majd nagyon kínos hosszú csendek jönnek, a lényeg, hogy ha majd beleizzadnak először, meglátják, hogy milyen, a gatya kényelmes, a fehér jobban néz ki. Ezeken a mezeken sajnos nincsenek turulszárnyak, mint a felcsúti testvérén, nem szárnyalhat mindenki a bajnokságban.

És akkor a szombathelyi játékosok vége megmutatják, mit tudnak a labdával, mitől is vagyunk mi a Kárpát-medence braziljai, a horvát foci kölykeinek apja:

Sajnos a harmadik magyar 2rule-csapat, a Diósgyőr tegnap nem mutatta be a mezt.

InstaCash Banner 336x280