Több mint fél éve hajtóvadászatot indítottak utána Olaszországban, mert megölt két embert. Most hárommal végzett, mielőtt elkapták. – írja a 444.hu

Forrás: 444.hu

Pénteken letartóztatták Spanyolországban Fehér Norbert magyar származású szerb bűnözőt, akit úgy is hívtak, hogy Igor, az orosz – jelentette az olasz ANSA hírügynökség. Fehért azután fogták el, hogy egy lövöldözés során agyonlőtt három embert – köztük két rendőrt – Granada melletti El Ventorillo-ban.

Fehér után még tavasszal indítottak hajtóvadászatot az olasz hatóságok, miután megölt két embert Bologna közelében. A 41 éves férfit Szerbiában is körözik, rablás és szexuális erőszak miatt. A férfit speciális rendőri egységek, helikopterek, drónok és rendőrkutyák is keresték, végül egy lopott csónakkal menekülhetett el az üldözői elől.

Áldozatainak a hozzátartozói ötvenezer eurós vérdíjat ajánlottak fel annak, aki segít elkapni a bűnözőt, és 25 ezer eurót annak, aki elhozza a holttestét. Az egyik áldozatának özvegye most azt mondta, reméli “leüli az idejét”.