Ezt állítja Toroczkai, aki ezek szerint nem tudja, hogy sok keresztény él a világon – és Európában is – aki nem éppen hófehér. 

Forrás: Facebook

A bő kétszázezres tagsággal rendelkező párt vezére  eléggé berágott, és megvádolta a világcéget.

Szombaton Toroczkai is megszólalt az ügyben. Szerinte ez “durva beavatkozás” az Európai Uniós választások előtti kampányba.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt. Az se biztos, hogy véglegesen törölték az oldalt, lehet, hogy csak felfüggesztették azt, mert a Facebook szabályellenesnek vélhetett valamit Toroczkai posztjai között.

A Mi Hazánk szerint a Facebook hadat üzent a fehér, európai keresztényeknek.

A közösségi oldalon ezt írták:

A Facebook törölte mozgalmunk elnökének, Toroczkai Lászlónak az oldalát! Jó ideje tudjuk, hogy a Facebook üzemeltetői szembehelyezkedtek a normalitással, hadat üzentek a fehér európai keresztény kultúrkörnek és a különböző degenerált viselkedési formák, devianciák egyik első számú védelmezőiként léptek elő! Mai lépésükkel nyílt támadást hajtottak végre közösségünk, a Mi Hazánk Mozgalom ellen és ezzel durván beavatkoztak az Európai Uniós választásokba!

Ma erről Toroczkai László sajtótájékoztatón is beszélt. Szerinte az, hogy törölték az oldalát, az egy “nyílt, durva és antidemokratikus beavatkozás” az Európai Uniós választásokba.

InstaCash Banner 336x280