Körözést adott ki a rendőrség egy eltűnt esztergomi testvérpár ügyében: a 15 éves Lecső Luca Dorottya és a 12 éves Lecső Dóra Rebeka csütörtök délután három óra előtt ismeretlen helyre távozott, és eddig a hatóság sem akadt a nyomukra. – írja az MNO.hu

A Lecső lányok csütörtök délután tűntek el Esztergomban Fotó: Police.hu

Az esztergomi kapitány a lakosság segítségét kéri a megtalálásukhoz, és fotóval, személyleírással is könnyíti azonosításukat.

Lecső Luca Dorottya (képünk bal oldalán) körülbelül 173 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja hosszú, szőkésbarna színű. Fülei elállók, szeme színe zöld. Eltűnésekor fehér pólót, kék farmert és zöld színű cipőt viselt.

Lecső Dóra Rebeka (képünk jobb oldalán) mintegy 168 centiméter magas, molett testalkatú. Haja hosszú, barna színű, szeme színe zöld. Eltűnésekor fehér sportcipőt, fekete nadrágot és fehér-fekete színű széldzsekit viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki tud a lányok hollétéről, eltűnésük körülményeiről, az hívja a 06-34/517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telefontanú” 06-80/555-111-es zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentő emellett írhat a komarommrfk@komarom.police.hu e-mail-címre is.

mno.hu

InstaCash Banner 336x280