A dühös riporter az interjú egy pontján lehülyegyerekezte mindkettőjüket, és felszólította a vendégét, hogy hagyja el a stúdiót. – írja a 444.hu

Forrás: HírTV

A csirkejelmezes köztévés választási műsor óta nem volt olyan erős beszélgetés magyar stúdióban, mint ami Jakab Péter, a Jobbik szóvivője és Szentesi Zöldi László műsorvezető között zajlott le szerda este a Hír TV-ben.

A fideszes visszarendeződés óta most először hívták meg Jakabot a Hír TV-be. Az országgyűlési képviselő rögtön azzal nyitott, hogy levette a zakóját, hogy látszódjon az alkalomra készített EZ A TÉVÉ HAZUDIK feliratú pólója.

Érdemes megnézni egyben:

(Forrás: HírTV)

De akinek nincs ennyi ideje, a legjobb részek.

Rögtön az elején Szentesi Zöldi szája tátva maradt.

(Forrás: Streamable.com)

Jakab ezután eljátszotta, hogy fogalma sincs, hogy hívják a vele szembe ülő riportert, majd elkezdett beszélni a kamerán keresztül Orbán Viktornak. Szentesi Zöldi itt kérte meg először, hogy hagyja abba a szerinte szánalmas előadást.

(Forrás: Streamable.com)

Szentesi Zöldi megkérdezi, hogy miért gondolták azt, hogy csak úgy odamehetnek a köztévéhez, beolvastatni egy szöveget. De Jakab továbbra is levegőnek nézi a riportert.

(Forrás: Streamable.com)

Szentesi Zöldi azzal próbálta átvenni a szót, hogy: „Engedje meg hogy közbevágjak, mert a miniszterelnök most kapcsolt át az ATV-re, mert még ott is jobb a műsor, mint nálunk, jelenleg”.

Jakab aztán elkezdte felsorolni a tüntetők ötpontos követelését, a magára nyugalmat erőltető Szentesi Zöldi türelme pont ott fogyott el újra, amikor a független közmédiáról volt szó, és lehülyegyerekezte mindkettőjüket. Majd felajánlott tízezer forintot Jakabnak, ha elszavalja az Anyám tyúkját, de Jakab szerint ez nem a Fidesz, ahol pénzért megrendelésre mondanak dolgokat. Szentesi Zöldi annyira indulatba jött, hogy azt vágta a Jakab fejéhez, hogy berontott a stúdióba, mintha nem meghívott vendég lett volna, hanem egy ostromló.

(Forrás: Streamable.com)

Aztán Jakab befejezte, még boldog karácsonyt kívánt Orbánnak, majd átadta a szót Szentesi Zöldinek, aki azzal próbálta megsemmisíteni, hogy nem tudna visszamondani egy mondatot sem a halandzsából.

(Forrás: Streamable.com)

Szentesi Zöldi aztán eljutott oda, hogy ő is felvehetne egy ez a képviselő hazudik feliratú pólót, mert a tüntetők között sok volt a fiatal, aki nem is dolgozik.

(Forrás: Streamable.com)

A végén aztán összevesztek azon, hogy a magyar munkavállalók pandák-e, és milyen kommunista dolog Gyurcsány Ferenccel tüntetni, amire Jakab azt mondja, hogy őt nem érdekli ki jön még ki tüntetni, ha Orbánék lecsukták volna Gyurcsányt, akkor biztosan nem lehetne ott. A kedélyes kézfogás elmaradt a végén.

InstaCash Banner 336x280