Három napja van a Kutyapártnak a bontásra, különben az állam saját erőből bont, és kiszámlázza a költségeket. – írja a 444.hu

A Kutyapárt buszmegállója.     Fotó: MKKP

A magyar miniszterelnök szűkebb pátriájára, Felcsútra különös kettősség jellemző: miközben Orbán Viktor háza mellett milliárdos stadion magasodik, és hatalmas sportkomplexum, illetve kisvasút épült a településen az elmúlt években, a városi infrastruktúra teljesen le van pattanva.

A járdák görbék, az utak gurbák, buszmegálló pedig alig-alig van a faluban, az adófizetők kénytelenek a repedt betonon vagy a saras árokparton várni a volánt.

A Kétfarkú Kutyapárt ezen a hiányosságon próbált segíteni, amikor önerőből elkészítettek egy fedett buszmegállót a Fő utca 120-as szám előtti buszpadkához.

Az építményt aztán kihelyezték a településen.

ELŐTTE:

Buszmegálló fedett építmény nélkül. Fotó: Google Maps

MOST:

A Kutyapárt buszmegállója.    Fotó: MKKP

UTÁNA:

Buszmegálló fedett építmény nélkül. Fotó: Google Maps

Most azonban kiderült, le kell bontani, mert nem kértek rá engedélyt. Erről a párt hivatalos közleményt kapott a Fejér megyei kormányhivatal Bicskei járási Hivatalától, amely szerint 3 nap van a buszmegálló elbontására.

Ha a párt nem lép, a hivatal saját költségén fogja elbontani az objektumot. Kíváncsi volnék, saját költségen melyik cég és mennyiért kapná meg a bontás feladatát.

InstaCash Banner 336x280