A lánynak Bátaszéken buszra kellett szállnia, de állítólag beszállt egy pár autójába, hogy segítsen nekik benzinkutat találni. – írja a HVG.hu

Fotó: police.hu

Egy eltűnt 17 éves lányt keresnek Bátaszék környékén, akiről az utolsó információ az, hogy múlt pénteken beszállt egy pár autójába – írja a Blikk.

A lap azt írja, a 17 éves Papp Erika Baján volt látogatóban a barátjánál, ahonnan november 2-án busszal indult haza a Baranya megyei Majsra. Bátaszéken kellett volna egy másik buszra szállnia, de itt beszállt egy idősebb pár autójába, majd nyoma veszett.

A lány húga a lapnak elmondta, nővére utoljára egy barátjának írt egy üzenetet, amely szerint egy sárga, talán Volkswagennel utazó pár éppen benzinkutat keresett, ő pedig beszállt a kocsiba, hogy elnavigálja őket a kúthoz. A lány telefonja szombat óta ki van kapcsolva, előtte pedig szinte minden hívásra foglaltat jelzett.

A család jelentette a lány eltűnését a rendőröknek is, akik a húga elmondása serint végigpásztázták az összes benzinkút kamerafelvételét, de sárga autót nem láttak.

A Baranyai megyei kapitányság annyit közölt csak, hogy eltűntként keresik a lányt. A rendőrség honlapján továbbra is elérhető a felhívás, eszerint

a lány fehér bőrű, 17 éves, átlagos testalkatú, körülbelül 155 cm magas, kék szemű, hosszú, lapockáig érő enyhén hullámos szőke haja van.

A lány rózsaszínű nadrágban, egy zenei együttest ábrázoló pólóban, bordó kabátban, fekete tornazsákkal tűnt el.