Attól tartok, vége a baloldali véleményvezér ATV-nek.Népszava.hu

Forrás: Wikipédia

Beteljesedett a Habony-Vajna-Németh Sándor és Hajdú Péter találkozó eredménye.

Igen, így is ki lehet csinálni egy médiumot, nem kell rögtön megölni, mint a Népszabadságot.

A tulajdonos, Németh Sándor átszelídítette a jobboldali igényeknek megfelelően az ATV-t.

A legutóbbi nagy szerzemény Demcsák az Egyenes beszéd műsorvezetői székében. Pontosan megfelel a habonyi-hajdúi színvonalnak. Már csak az a tény, hogy egy hetet mindig Demcsák vezet, elégséges lesz a nézettség csökkentéséhez, Rónai Egon meg majd csak talál valamit magának idővel.

Úgy érzem, ezzel megkezdődött az agónia, vége annak az ATV-nek, amelyet a demokratikus, baloldali és a józan jobboldali, konzervatív beállítottságú emberek néztek. Bulvárrá vált azzal hogy az egyik húzós műsorukat egy celebre bíztak.

Cseh József, Budapest

Demcsák? Csak nem!

Nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam az ATV reklámkampányában, hogy Kálmán Olga és Mészáros Antónia után Rónai Egon partnerének azt a hölgyet találták meg, akinek botrányaitól hónapokon át volt hangos a bulvár média.

Hol arról írtak, hogy a volt férje állítólag egy maffiózó, hol arról, hogy tettlegességig mentek a családi vitáik, máskor meg a műsorvezető jogosítványát vonták be két évre ittas vezetés miatt.

Ha a tévé tulajdonosai esetleg jobban szétnéztek volna a “piacon”, megtalálhatták volna Dundikát, akivel mostanában kevesebb a balhé, és felkészültségében sem sokkal marad el Demcsáktól.

És ha netán Rónai Egonnak is megtelne a hócipője, és méltatlannak találná a jelenlegi párosítást, javaslom, beszéljenek Majkával, nem szegődne-e el az ATV egyik, korábban legrangosabb politikai műsorának vezetésére.

Zalán János, Kecskemét

nepszava.hu